Fml

Är fett ledsen just nu, olyckligt kär alla tjejer har säkert varit med om det nån gång! Aka sorry för sämsta uppdateringen men har verkligen inte orkat!


Band grej?

Nu sitter jag i soffan och gör nått band! Har typ inget att blogga om, känner mig sämst för det menmen. Idag ska jag inte göra så mycket ska nog snart äta sen ta en fet dusch och bara ta hand om mig själv kväll typ ;) hörs senare!


Tanken av ett liv utan dig, får mig falla ner på knä. Ber till gud att vi en dag delar ett barn, delar ett rum och att de alltid är du och jag

Kom ju hem från gamleby igår! Veckan har varit sjukt nice, tack alla! bussresan dit gick sjukt fort! kollade på lejonkungen med andras, sen tog massa kort på hans iphod. sen somnade jag och jobbiga jesper vekte mig varje gång.. Jag gjorde en sjukt gullig necessär på slöjden så alla vet ;) på resan hem så sov jag typ hela vägen för vi hade dygnat på kvällen, vaknade typ 1 timme innan vi var framme så då satt jag först med jesper och sen min fina vän mathildaaa. bilder kommer sen!

Hemmmmmmmmaaa!

Heeeeej!
Är hemma nu, eller kom hem för typ 1timme sen. Har inte bloggar för att varit i gby med skolan, fanns dator en pallade inte. Tänkte mobil blogga men hade typ aldrig 3G eller något och det söög! Men ska snart äta kebab med pappi. Saknat han + resten av familjen jätte mycket men bloggar senare


RSS 2.0